Friday, 24 May 2013

Assalamualaikum. Setelah beberapa bulan tak update blog, terasa rindu pula nak update. Banyak benda nak story. Hihi. Now dah masuk bulan 5, cepat kan? Gila kejap wehh :') Ya Allah ampunilah hambamu, sesungguhnya hambamu ini alpa terhadap duniawi. Semenjak duduk asrama banyak benda berlaku, macam dulu rasanya! Nvm. Dorm 3 best tau, ramai budak junior jelah. Tapi junior junior pun tetap best, ada yang sporting and ada yang macam. Haha. Tahun ni dapAt kenal dengan mimi, tetiba boleh jadi kakak angkat dia. Maklumlah bila dah nampak budak je mesti nak tegur, peramah sangat. Sampai ada orang jealous. Hihi :) Now sekarang tengah duduk rumah, cuti 2 minggu. Lama tu. Hm sebenarnya bosa tau duduk rumah. Tapi disebabkan ada novel, so takdalah bosan sangat. Hihi. Good Luck Mimi for MSSM. Rindu Mimi & Sayang Mimi.

Rindu sedang menghantui diriku ini. Hahaha :D 

Novel yang akan ku baca selama cuti 2 Minggu ni :D

Selamat Bercuti. Assalamualaikum :D